Stacks Image 5

Fransisca Ekkel


Mijn naam is Fransisca Ekkel en ben sinds 2015 afgestudeerd acupuncturist en heb mijn opleiding gevolgd bij de Academie voor Chinese Geneeswijze Qing-Bai.
Voor mij is het belangrijk om de Chinese geneeswijze bij de bron te leren en heb daarom in 2014 stage gelopen in het TCM ziekenhuis van Qing Dao. Zie foto rechts van de uitreiking van het certificaat door de directeur van het ziekenhuis.
Ik ben in het bezit van de benodigde diploma's (acupunctuur en Wester medisch volgens de PLATO norm), lid van de Nederlandse Vereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde ZHONG en wordt vergoed door de zorgverzekering (afhankelijk van uw polis).
Uiteraard volg ik jaarlijks bijscholingen en intervisies voor het uitbreiden en aanscherpen van mijn vaardigheden. Immers, je kunt altijd beter worden. In dit vak raak je nooit uitgeleerd en om toegang te krijgen tot de parels van de traditionele Chinese geneeswijze ben ik lid van de TCM Scholar Society (Xing Lin Yuan She) waar de kennis van de afgelopen 2.500 jaar wordt uitgediept voor de hedendaagse praktijk.

Wij maken op deze website geen gebruik van cookies.